Nova vrtljiva ročica za upravljanje (M20 i M26)

Izkoristite izboljšano delovanje krmilne ročice motorjev M20in M26, ki jo lahko raztegnete in ki omogoča nagib motorja. Plovbo lahko prilagodite katerikoli situaciji ali načinu ribolova, saj omogoča dvig motorja iz vode pod kotom do 45° in se raztegne dodatnih 15 cm. Poleg tega imata ročici obeh motorjev M20 in M26 ergonomsko oblikovana ročaja. 


Propeler proti zapletanju ali navijanju rastlinja II

Predstavljamo vam novo generacijo edinega sistema elise, ki 100% preprečuje zapletanje rastlinja. Razprostrte in nazaj zavite lopatice elise odrivajo rastlinje in tako omogočajo plovbo v vodah z veliko vegetacije pri kakršnikoli hitrosti ter varčujejo z dragoceno energijo akumulatorja.  


Izjemna in tiha moč

Izredno velika navitja in kumulatorji odvajajo toploto ter tako ohlajajo motor, s čimer se podaljša avtonomija akumulatorja in življenjska doba motorja. Inovativni sistem ležajev pa zmanjša trenje in s tem tudi hrup motorja, ki odganja ribe. Vaša plovba bo tako izjemno tiha, da vas ribe ne bodo slišale. 


Sklop za nastavitev višine motorja s hitrim zaklepom

S sklopom za nastavitev višine motorja s hitrim zaklepom lahko preprosto in varno spremenite položaj motorja. Domiselni sistem omogoča preprosto nastavitev višine motorja in ga čvrsto pritrdi na želeno mesto.


Nova prilagodljiva nastavitev trdote krmiljenja (M20 in M26)

Z inovativnim nastavkom nad nosilcem motorja lahko preprosto nastavite ustrezno stopnjo trdote krmiljenja. Nastavek odvijte, če želite motor krmiliti z lahkoto, ali pa ga popolnoma pritegnite, da se motor pri shranjevanju v navpičnem položaju ne bo premaknil.


Neuničljiva kompozitna pogonska os

Izjemno močna kompozitna os je trpežnejša kot jeklo in skoraj neuničljiva ter se ob večjem pritisku upogne in nato ponovno vrne v prvotni položaj. Ni je mogoče zviti, zlomiti in ne rjavi ali razpada.