Močna elisa in gred

Potrebujete motor, na katerega se lahko zanesete. Yamahini izvenkrmni motorji slovijo po svoji trpežnosti in po tem, da dolgo ohranijo svojo vrednost. Zunanje dele motorja ščiti aluminijasta zlitina YDC-30. Prevleka iz cinka, visokokakovostno nerjaveče jeklo in 5-slojna zunanja prevleka pa omogočajo dolgotrajno zaščito notranjosti in zunanjosti motorja.


Vgrajen rezervoar za gorivo

Ugotovili boste, da je upravljanje motorja F2,5 zaradi priročne nastavitve trdote krmiljenja in plina izjemno enostavno. Nastavitev krmiljenja in plina je mogoče zelo enostavno opraviti, ko ste v vodi, kar zagotavlja izjemno stabilnost in nadzor, tudi pri večjih hitrostih.


Močna ergonomsko oblikovana krmilna ročica

Preizkusite motor F2,5 na vodi in kmalu boste opazili, da je izjemno okreten. Popoln 360-stopinjski zasuk motorja zagotavlja izjemno okretnost plovila in zelo olajša plovbo do težko dostopnih mest. To pomeni tudi, da je vzvratna prestava zmeraj na voljo, brez menjave prestav.


Nastavitev trdote krmiljenja

Motor F2,5 je vzdržljiv in trpežen, zato ima eliso iz litega materiala s 3-lopaticami, ki je z varovalnim zatičem pritrjena na gred menjalnika. 


360º upravljanje

Močna ročica krmila na F2,5 za udobno upravljanje s plinom z zasukom ročice omogoča enostaven nadzor, stranski izbirnik prestav pa je izjemno preprost za uporabo. Rezultat tega je odlična vodljivost in in okretnost plovila. Stikalo za izklop v sili in pletenica plina sta vgrajena v ročico.


Yamahina popolna prot-ikorozijska zaščita

Za brezskrben izlet v neznano morate biti prepričani, da imate prostor za vso potrebno opremo, pa naj bo to dodaten zaboj z vabami za ribe ali dodatna hladilna torba s prigrizki in osvežilno pijačo za vas in vaše prijatelje. Da imate na plovilu več prostora, ima motor F2,5 vgrajen rezervoar za gorivo, zato ne potrebujete dodatnega rezervoarja.