Salon

Servis
Poslovni center Mlekarna
Čučkova 6
2250 Ptuj
TEL: 02 / 7800 433
El. pošta: info@motocenterptuj.si


Delovni čas
Pon - pet: 09:00 - 18:00
Sobota: 09:00 - 12:00
Nedelja - prazniki: zaprto
Servis
Žabjak 60
2250 Ptuj
TEL: 02 / 7800 430
Dežurna številka:
040 729 367
El. pošta:
moto.ptuj@siol.net
Delovni čas
Pon - pet: 08:00 - 17:00
Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

 

INFO
Sreda, 22 Maj 2019

Moto center Ptuj izhaja iz aktivnih izkušenj tekmovalnega športa in dolgoletne tradicije poznavanja in servisiranja motociklov. Nahajamo se na dveh lokacijah, prodajni salon je na Ptuju v Čučkovi ulici 6 in servis v Žabjaku 60. Prodajni salon Yamaha je bil odprt leta 2005. Tako smo svoje poprejšnje delovanje kvalitetno dopolnili in v zadovoljstvo strank razširili na vsa področja prodajnega programa Yamaha.

ZAKAJ BI IZBRALI PRAV NAS?
Ponujamo vam celotni prodajni program Yamahe s področja motociklov, skuterjev, ATV-vozil, električnih agregatov, plovil, izvenkrmnih motorjev, vodnih skuterjev, snežnih sani in zaščitnih oblačil. Naši prodajni svetovalci vam bodo znali pomagati pri odločitvi za nakup in vam kvalitetno predstaviti izdelke ter vam bodo s tem olajšali izbiro.

Ob popolni izbiri Yamahinih izdelkov vam ponujamo tudi vsa zaščitna oblačila, čelade, obutev in dodatno opremo priznanih evropskih proizvajalcev, kot so nemška trgovinska veriga Held, francoski proizvajalec oblačil Ixon, motoristični čevlji Diadora in Levior.

Čelade znanih proizvajalcev Nolan,  IXS, Airoh, NZI, Uvex, Nitro, Arai in HJC. Podobleke izredne kvalitete Bikers in rokavice BKS. V prodaji imamo celoten program korejske znamke SPX, ki vsebuje tekstilna in usnjena oblačila, obutev, rokavice, ledvične pasove in dodatno opremo za caston motocikle. V zadnjem času se pojavlja povečano zanimanje za navtiko.

Tako se postopno širimo na to področje in zastopamo priznano navtično trgovinsko mrežo Motomarin z vso njihovo ponudbo. Če se slučajno zgodi, da želenega ne bi imeli na zalogi, vam to priskrbimo v najkrajšem možnem času. Motorna kolesa ostalih proizvajalcev Honda, Kawasaki, Piaggio, Gilera, Aprilia in Keweey vam nudimo na lokaciji servisa in trgovine v Žabjaku 60 pri Ptuju. Za kompleten prodajni program vam nudimo servisiranje.

Naši serviserji si s permanentnim izobraževanjem doma in v tujini pri proizvajalcih pridobivajo in izpopolnjujejo znanja ter s tem sledijo novostim na področju posameznih blagovnih znamk, za katere smo specializirani. Prav tako z diagnostično tehniko in servisno opremo sledimo zahtevam proizvajalcev in smo tako pooblaščeni za servisiranje in vzdrževanje njihovih produktov. Ob nenadni okvari vam motorno kolo dostavimo na servis ali drugo želeno lokacijo. Kompletno ponudbo artiklov blagovnih znamk in storitev, ki jih nudimo, si lahko ogledate na naši spletni strani. Dobavo in strokovno menjavo pnevmatik po navodilih proizvajalca izvajamo za znamke Dunlop, Michelin, Metzeler in Bridgestone.

Kar nas razlikuje od ostalih, je oseben pristop do vsakogar, ki ga zanima naša ponudba. Ko se odločite za naše storitve, vam je zajamčena kompletna paleta storitev – od svetovanja, prodaje, servisiranja, vzdrževanja, dopolnjevanja opreme, konzerviranja preko zime ter seveda ugodni pogoji financiranja do uresničitve vaših želja.